top of page
00d4ff.png

never lose...

F O C U S

Despre Noi

Despre Noi

Drumul nostru

Povestea noastra incepe in urma cu 7 ani - totul plecand de la o pasiune pentru finante si investitii dar si o dorinta arzatoare de a intelege cu adevarat ce inseamna sa fii independent din punct de vedere financiar. 

 

Cuplata cu o situatie precara a nivelului de educatie financiara din Romania, scopul nostru a devenit foarte clar: crearea unei solutii holistice ce ii permite unei persoane sa inteleaga cu exactitate ce are de facut pentru a-si atinge obiectivele financiare pe termen lung, in functie de punctul in care se afla. 

 

Cu o experiență de 7 ani în domeniu, o echipă de peste 50 de consultanți acreditați, 1000+  clienți și un portofoliu de investiții care depășește 750.000 EUR investiți anual (cu un total de peste 5.275 milioane EUR în gestiune), continuăm să demonstrăm eficacitatea soluțiilor noastre.

 

 Suntem hotărâți să aducem o transformare pozitivă în peisajul educației financiare din România. Viziunea noastră este să devenim lideri incontestabili în acest domeniu, să influențăm mentalități și să schimbăm percepții.

 

Scopul nostru este sa creem sistemele necesare prin care educatia, conostintele si perspectivele financiare a oamenilor cu care alegem sa colaboram sa le permita acestora sa faca cele mai eficiente alegeri vis-a-vis de obiectivele lor.

Viziunea noastra

Solutii
Propuse

Identificarea
obiectivelor

Prin conversații unu-la-unu, explorăm necesitățile și aspirațiile financiare ale clienților noștri. Ascultăm atent și punem întrebări relevante pentru a înțelege contextul și prioritățile fiecăruia. Această interacțiune personalizată ne ajută să identificăm obiective financiare specifice și dezvoltăm strategii adaptate pentru a le îndeplini/atinge.

Planificarea obiectivelor

Planificarea obiectivelor începe prin analizarea detaliată a informațiilor culese în discuțiile purtate. Descoperim prioritățile și nevoile specifice ale fiecărui client, înțelegem situația actuală, apoi colaborăm pentru a stabili obiectivele. Le folosim ca ghid în dezvoltarea unui plan financiar personalizat, adaptat la circumstanțele și dorințele individuale ale fiecărui client.

Solutii Propuse

Solutii de economisire

Propunem strategii personalizate de economisire care includ monitorizarea cheltuielilor, planificarea bugetului și dezvoltarea sistemelor de responsabilizare vis-a-vis de obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

Solutii investitionale

Propunem strategii investiționale personalizate, incluzând explorarea opțiunilor de investiții variate, optimizarea randamentului și gestionarea riscului. Lucrăm împreună pentru a crea un plan adaptat nevoilor tale, pentru a-ți construi un viitor financiar stabil și sigur.

Solutii de creditare

Oferim soluții de creditare, accesând întreaga piață financiară. Analizăm nevoile tale, recomandăm produse potrivite și facilităm procesul de obținere a creditului. Luăm în considerare opțiunile pentru a-ți asigura un parcurs financiar convenabil și adaptat.

00d4ff.png

ne pricepem la cifre

peste 5,275,000 EUR

in management

7

ani de experienta

50

experti calificati

1,000+

clienti istorici

Obiective

OBIECTIVE

1.png
Achizitia unei case

Planificarea impartirii unui buget pe termen scurt, mediu si lung care sa ne permita sa achiztionam un imobil acoperind pretul in intregime sau prin intermediul celui mai eficient si ieftin credit disponibil.

Investitii si independenta financiara

Oferim solutii personalizate pentru optimizarea portofoliului investitional. De asemenea, asiguram implementarea unor sisteme de responsabilizare care ne permit sa dezvoltam cunostintele, perspectivele si obiceiurile sanatoase necesare unei independente financiare stabile pe termen lung. 

Educatia copiilor

Investitia in educatia copilului asigura dezvoltarea potentialului fiecarei persoane. In functie de calitatea educatiei pe care vrei sa o oferi copiilor tai, creem strategii financiare eficiente și accesibile pentru a construi un viitor sigur și prosper pentru cei mici.

Lifestyle

Cu o abordare echilibrata orientata catre rezultate, dezvoltam strategii personalizate pentru a te ghida catre o siguranta financiara sustenabila cu scopul de a maximiza potentialul tau financiar.

Retragere din activitate

Pentru a fi intr-o pozitie financiara buna la batranete, trebuie sa stii de cati bani vei avea nevoie. Multi oameni au dificultati in a-si calcula valoarea pensiei viitoare si astfel in a estima cat de mult trebuie sa puna deoparte in acest sens. Aceasta implică economisirea și investiția inteligentă a resurselor garantând astfel liniște și siguranță pe termen lung.

Creditare si inchidere credit anticipat

Achizitia unui imobil cu suma integrala poate reprezenta o provocare. O analiza detaliata a pietei ne permite sa identificam cel mai eficient credit. Optimizarea si inchiderea anticipata a acestuia au ca scop minimizarea a costurilor si obtinerea unui beneficiu consistent din punct de vedere financiar. 

Contact

+40 729 280 725

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page